Outlet

Kasten leegmaken is geen eenvoudige opdracht in deze tijden. Komt daar nog bij dat we nog altijd passioneel zot zijn van lingerie, dat we nog altijd blij worden als we u zien, dat we nog altijd nieuwe bezoekers mogen verwelkomen. De merkenopruiming betekent ook dat er lagere prijzen worden aangerekend. Ons aanbod wordt zo toegankelijker voor een breder publiek. En dat is fijn. Voor u en voor mij. Onze tijdloze collecties, met veel vakkennis en zorg geproduceerd binnen Europa blijven uiteraard hun kwaliteiten behouden. In onze Gallery kan u enkele voorbeelden zien van wat we aanbieden. Even een blik in onze kasten. Het is nog altijd de bedoeling dat we u tijdens uw bezoek kunnen verrassen met het perfecte setje. Alsof het al die tijd op u heeft liggen wachten.

Ons advies en onze onverbloemde mening krijgt u er gratis bij. Als er op de foto een prijs wordt vermeld, dan is deze indicatief, afhankelijk van de samenstelling van de outfit. Maar op deze manier heeft u toch al een idee omtrent aanbod en prijzen.

Nog even meegeven dat we ook nu geen webshop zullen creëren. Om redenen u welbekend. Indien uw voorhoofd nu fronst, zie onze FAQ.

Interesse ? Contacteer ons even en we plannen uw afspraak met de mooiste lingerie. Heel graag tot ziens !