Openingsuren

.

Mijn liefste madammen, mijn lieve heren,

u weet het, wij zijn hier nogal close. Letterlijk én figuurlijk.

Het virus dat ons nu allemaal treft kent tijd noch grenzen, rang noch stand. Een allemansvriend, als het ware. Overleeft op mensen, voorwerpen en ... kleding. Omdat wij u moeilijk lingerie kunnen laten passen zonder hier en daar nog iets bij te regelen, omdat dit echt letterlijk een close contact is en er geen sprake kan zijn van "hou afstand", daarom moeten wij een aantal nieuwe huisregels invoeren ...

De risico's zijn té groot voor u maar ook voor mij. Omdat ik nog altijd vecht voor een sterkere immuniteit en de gevolgen bij infectie voor mij nogal dramatisch kunnen zijn. Ik ben de voorbije maanden Covid-19 positief geweest en weet hoe ziek je kan zijn. Dat wilt u echt niet. Zeker weten.

Daarom even een korte samenvatting omtrent de nieuwe aanpak.

Wij ontvangen u na afspraak. U komt alleen en draagt een mondmasker. Sir Henry zorgt voor propere handen. Alle andere hulpmiddeltjes zijn aanwezig. U komt ook alleen als u gezond bent : niet hoesten, niet niezen, geen buikpijn. Vanzelfsprekend worden paskamers na gebruik gereinigd en worden gepaste goederen 's avonds gestoomd. Doelgerichte styling. Dat betekent zo weinig mogelijk passen. Het kan allemaal nogal brutaal klinken, maar dit zijn de spelregels. En diepvanbinnen weet u dat het noodzakelijk is. Prettig en leuk niet direct, maar als we ons gezond verstand gebruiken, dan zal het werken. Voorlopig ook geen koffieklets, dat halen we later wel weer in.

Voor al uw vragen, opmerkingen, commentaar : u weet ons wonen.

Bij leven en welzijn, op al het moois in dit leven, hier en nu !