Oktober

De herfst is in het land. Mijn seizoen. Stormy en kleurig. Lange avonden en dekentjes. De Latina op haar best.

Wij verwelkomen een nieuwigheid om weg te geven. Een biertje, gebrouwen met de lekkerste ingrediënten én met als extraatje een flinke dosis liefde. Past helemaal in ons concept. Als we dat al zouden hebben ... Want eigenlijk doen we altijd zomaar iets. Als het maar leuk en gezellig is. En we kunnen lachen.

En omdat we geen drankjes meer kunnen schenken leek het me wel fijn om u iets lekkers te kunnen meegeven. We vonden een biertje met de naam "Lola". Meteen mijn volle aandacht. Omdat ik ook altijd benieuwd ben naar de naamgeving. De geschiedenis. De reden. Het brein zit nu ineens weer te zwalpen tussen "heten" en "noemen" en "ik ben woonachtig te ..." Het grijze haar springt alweer vijf centimeter omhoog. Ze krijgt er de kriebels van, het verkeerde gebruik van deze (werk)woorden en omschrijvingen. Maar bon, dat is een andere discussie. Waar waren we gebleven ? Ach ja, oktober en herfst, biertjes en lachen.

We gaan er een feestelijke maand van maken. Met wat extra verwennerij. Ondanks de gekke tijden. Onze merkenopruiming gaat verder. Er is genoeg moois voor uw meest schitterende momenten. Samen ontdekken wat er allemaal kan, dat blijft nog altijd ons grootste plezier.

U weet ook dat we ofwel ronde prijzen, ofwel 50% korting aanbieden. Ons vakkundig advies en onze passie voor perfectie blijven gratis. Onze collecties situeren zich in het hogere marktsegment. Wij hebben vanaf de eerste dag heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid, verantwoorde productieprocessen in Europese ateliers en zoveel meer, lang vooraleer het bon ton, trendy, politiek correct was om hiermee te scoren. Ondanks de kortingen kunnen wij u geen ketenprijzen aanbieden. Uit respect voor de gebruikte materialen, het vakmanschap van ontwerpers en naaisters vind ik het ook niet kunnen om dumpingprijzen aan te kondigen. U kiest voor een eerlijk hoogstaand product aan een eerlijke prijs. Prijs die op dit moment lager ligt dan mijn inkoopprijs. Neen, ik heb er geen probleem mee om dat te bevestigen. En net daarom moet er iets van mijn hart. Mijn kansen om de populairste te zijn zullen hiermee niet toenemen, maar u weet dat ik daar geen éne moer om geef. Je m'en fous.

Wij ontmoeten dezer dagen nogal wat nieuwe bezoeksters. En dat is heel fijn. Maar verwijt mij aub niet dat het allemaal nogal duur is en blijft. Voel u ook niet ongemakkelijk als u bij nader inzien toch maar liever afziet van een aankoop. Ik vind het getuigen van heel veel respect indien u dit gewoon aangeeft. En ik zal alsnog proberen om u wel te kunnen helpen. Maar dat kan na 15 minuten, hiervoor hoeven we geen uur of langer met de voeten van de winkeljuffrouw te spelen. De enige die dat maandelijks mag doen is mijn allerliefste pedicure. Een bezoek aan het boudoir moet een leuke, aangename ervaring zijn en blijven voor beide partijen.

Toch benieuwd of dat duurdere prijskaartje echt wel een betere pasvorm en topkwaliteit biedt ? Dan komt u dat gewoon eens proberen. Zin om uw lade te vullen ? Onbedwingbare drang om uzelf nog een keer te verwennen ? Of gewoon veel goesting om nog een keer langs te komen ?

U weet het, bellen, mailen, berichten, we vinden wel een geschikt moment.

Onze assistentes, Anna, Lola, Bella, Sir Henry kijken samen met deze lingeriemadam uit naar uw bezoek. Giechelen, snuffelen, schaterlachen, we doen het allemaal. Met en vanachter ons mondmasker uiteraard.

By the way, waarom zijn er nog altijd mensen aan het zeuren over het dragen van een mondmasker ??? Is toch geen issue ???

Ondertussen, geniet voluit van deze eerste najaarsmaand, schitter en straal waar u ook bent.

Met heel veel liefs,

Ingrid A. Lola