December 2022

Madammen, mijne heren,

Ons boudoir is er nog altijd ... dit mens vertoont uitstelgedrag ... Onlangs nog dacht ze even ... pathetic ... het rekken van ... Maar nog sneller dacht ze ook van "En wat dan nog ??? It's mine, it will always be mine, en ik kan er lekker mee doen wat ik wil ..." Hoe heerlijk is het om gewoon je goesting te kunnen en te mogen doen. Geen beperkingen. Geen druk. Geen stress. Antwoord : wreed plezant. Hahaha.

December 2022. En ik loop hier nog rond. Niet kapot te krijgen. Ook wreed plezant.

Het allerleukste ? We mogen weer een rondje kerstkaarten schrijven. Altijd goed voor uren bezinning. En een terugblik. Niet echt ons ding. Wij kijken vooruit. Gulzig en gretig. Pakken, die handel. Hebben is hebben en gehad is gehad. Nèh.

Ons boudoir. We gaan proberen om deze maand iets vaker te boudoiren. En ja, ik moet ook regelmatig alles annuleren omdat we weer in de lappenmand hangen. Edoch. Zolang u nog graag langskomt en ik het nog zie zitten, zolang delen wij al die uitzonderlijke momenten.

Of we nog niet uitverkocht zijn ? Die vraag horen we regelmatig. Gekkies, denk ik dan ... Het boudoir heeft toch een schatkamer van hier tot in ...

Even praktisch denken. Wij blijven u ontvangen na afspraak.

Een afspraak duurt dertig minuten. Ik hoor gegrinnik. Ja, ik weet het, het lukt zelden om dit goede voornemen ook uit te voeren. Tijd. Het mooiste cadeau dat we elkaar kunnen aanbieden. En er is ook altijd zoveel te vertellen, te passen, te giechelen ...

Wat hangt er nog in onze kasten ? De mooiste lingerie, badmode, kousen, frullen en prullen. Uiteraard is het aanbod voor sommige maatjes al wat groter dan voor andere. Maar we kunnen nog altijd heel mooie combinaties voorstellen. Vergeet uw drempelvrees, madammen, mijne heren, bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda.

U, wij en onze collecties, omdat tijdloos mooi altijd stijlvol zal zijn. En met kortingen van 50% wordt het alleen maar leuker. Ons vakkundig advies en onze oprechte mening krijgt u nog altijd gratis. Omdat we u alleen maar laten vertrekken met de juiste outfit voor u. No more, no less.

Al zegt iemand regelmatig "less is more ..." Maar dat gaat dan weer over de blablablablablaaaaaa ...

Heel graag tot ergens binnenkort, zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar.

Dikke knuffel en alle liefs, elke dag opnieuw,

Uw Lola

Ingrid A. Lola