Juli 2021

Madammen, mijne heren,

Stockverkoop met kortingen min 50% (onze zijdecollecties en kousen) en min 70% op lingeriesetjes, badmode met bijhorende beachwear, nachtmode en leftovers.

Ons boudoir... Het gaat niet meer. Ik kan heel veel willen en ik ben veel te lang veel te diep gegaan. Omdat de passie en de drive voor mijn boudoir en voor mijn madammen zo groot is. Is, niet was. Het voorbije jaar was heavy. Moeilijke omstandigheden om ons boudoirconcept waar te maken, ups and downs op gezondheidsvlak. Uiteindelijk is het na de laatste opname echt doorgedrongen in dit dwaze hoofd ... mooi afronden en dan nog even freewheelen.

Wat we gaan doen ? Er een lap op geven, zekers ??? Een serieuze lap. Onze stockverkoop. We hebben nog heel veel moois in huis. En het zou jammer zijn om de deur gewoon gesloten te houden. Om onze mooiste lingerie uiteindelijk te verkopen aan opkopers. Dat kunnen we niet maken, hé.

Daarom, men zegge het voort. Sedert drie mei bieden wij u volgende kortingen :

  • lingeriesetjes en jurkjes in tule : kortingen min 70%
  • onze zijdecollectie : kortingen min 50%
  • badmode en bijpassende beachwear : kortingen min 70%
  • kousen : kortingen min 50%
  • weggevertjes aan ronde prijsjes (ja, die zijn er ook !)
  • voorwaarden voor kortingen beschikbaar in het boudoir

Wij blijven u ontvangen na afspraak omdat wij het toch niet kunnen laten om u ook nu nog gratis en voor niks onze onverbloemde mening en vakkundig advies aan te bieden.

Een afspraak duurt dertig minuten. Om u en mijzelf te beschermen dragen we (u en ik) een chirurgisch mondmasker of een FFP2. Ontsmettende handgel is voldoende aanwezig. Paskamers na elk bezoek gereinigd. En ik weet ook wel dat het veel gezelliger is om met twee langs te komen, maar toch vraag ik u om alleen te komen. Een half uurtje is kort, dat betekent extra focus en concentratie. Ja, ik weet het, het zou allemaal weer wat losser mogen. Maar door het letterlijke en figuurlijke close contact dat wij hier huldigen lijkt het mij niet zo'n goed idee. En we weten ondertussen allemaal dat lekker snuisteren in onze kasten en collecties, gieberen en giechelen, zagen en klagen, kortom, ons thuisvoelen, beter kan zonder pottenkijkers.

Madammen, mijne heren, bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda.

Vakantie in aantocht, denk aan onze topbadmode aan weggeefprijzen. Maak tijd en boek uw afspraak. Be the beachlady 2021 !

Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar.

Dikke knuffel en alle liefs, elke dag opnieuw,

Uw Lola