Mei 2024

Madammen, mijne heren,

Waar hingen we uit, de voorbije maanden?

Of hingen we het uit?

Eerlijk, het lijf sputterde sedert november vorig jaar. Het hoofd bleef nog even overeind maar gaf het ook op. Helaas geen crush, wel een megacrash.

Hulp was nabij, een fantastisch team bekommert zich om het oplapwerk. En wij doen de rest. Big smiley.

Afscheid nemen, niet echt haar ding. Het A+++ team zei ooit : "Neem uw tijd." Waarop zij schamper met overslaande stem nog net niet het kot afbrak.

En nu, na een rouwproces van vijf jaar is het ok. Over and out. Het mag. Het kan. Zij kan.

Gisteren een gedeelte van de archieven vernietigd. Niet mijn werkschrift. Niet het blad waarop de naam voor het eerst werd geschreven. Niet mijn keurig geprinte logboek van mijn eerste zakelijke trip naar Londen. Met daarin minutieus uitgeschreven routes van welke metro, welke buslijn, waar een taxi te vinden. Wat vliegt de tijd. Zonder smartphone, zonder laptop, laat staan een tablet. Het bestond gewoonweg nog niet. En toch is het mij toen gelukt. Waanzinnig.

Wij gaan dus officieel met pensioen. Met pensioen... Het idee alleen al ...

Nog zin in wat moois voor lijf en ogen ?

De mooiste lingerie, badmode, kousen, frullen en prullen. Uiteraard is het aanbod voor sommige maatjes al wat groter dan voor andere. Maar we kunnen nog altijd heel mooie combinaties voorstellen. Alle nog beschikbare lingeriesetjes en badmode hangen nu in onze kasten. BH, onderstuk en porte-jarretelles.

Vergeet uw drempelvrees, madammen, mijne heren. Bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda. Koffie en een koekske, pure verwennerij.

Een afspraak duurt dertig minuten. Ik hoor gegrinnik. Ja, ik weet het, het lukt zelden om dit goede voornemen ook uit te voeren. Tijd. Het mooiste cadeau dat we elkaar kunnen aanbieden. Er is ook altijd zoveel te vertellen, te passen, te giechelen ...

U, wij en onze collecties. Omdat tijdloos mooi altijd stijlvol zal zijn. En met kortingen van 30, 50 of 70% wordt het alleen maar leuker. Trouwens, ons vakkundig advies en onze oprechte mening krijgt u zoals altijd gratis. Omdat we u alleen maar laten vertrekken met de juiste outfit. No more, no less.

Al zegt iemand regelmatig "less is more ..." Maar dat gaat dan weer over de blablablablablaaaaaa ...

Madammen, mijne heren, u bent van harte welkom.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar, ik probeer dat nu ook ...

Uw Lola