November.

We schrijven dit stukje op vrijdagavond, 1 november. Altijd een vreemde dag. Terugdenken aan, afscheid nemen van, herinneren ...

Op de radio hoorden we "Lola, she says Lola ..." We werden even stilletjes. Zijden jurkjes uithangen. In elke kast een maat. Zodat we sneller de geschikte maat kunnen vinden. Ook beseffend dat het de laatste keer is dat we dit doen. Time to say goodbye. 't Is ok, we zijn al een stapje verder. Maar we doen dit nog zo verdomd graag. En het is en blijft een beslissing die niet uit vrije wil is genomen. Maar we zijn supergemotiveerd om tot de laatste seconde alles te geven. Gewoon, omdat we het ons niet anders kunnen voorstellen.

Dus, wat gaan we deze maand doen ? Lekker boudoiren, uiteraard. En lekker mag u letterlijk nemen.

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij onze mooiste zijdecollecties in de spotlights gezet. Maten : FR36 tot en met FR52.

Jurkjes, topjes, manteltjes, pyjama's ... heel veel kleuren en modellen. Met mooie kortingen. En in een feestelijke verpakking.

Uiteraard is er ook nog ons aanbod lingeriesetjes, kousen, accessoires ...

Kousen GERBE, CHANTAL THOMASS, GIRARDI, CAZZOLA : korting 50%. Frivole kousen, warme kousen, netkousen, you name it, we got it.

Shhhh ... november - op tijd voor Sinterklaas en Piet - speciaal voor de grotere kids - ronde prijzen op speeltjes. We gaan ze discreet in een kast zetten, op z'n boudoirs. En met de nodige linten, strikken en pluimen haalt u vast goede punten !

Madammen, mijne heren, onze openingsuren leest u van week tot week. Omdat wij soms al eens moeten afhaken. Maar als we er zijn, dan bent u van harte welkom in ons boudoir in kaarslicht.

Heel graag tot binnenkort !