Maart 2022

Madammen, mijne heren,

De lente hangt in de lucht.

Onze merkenopruiming gaat verder, mooie kortingen horen daarbij.

Wij blijven u ontvangen na afspraak omdat wij het toch niet kunnen laten om u ook nu nog gratis en voor niks onze onverbloemde mening en vakkundig advies aan te bieden.

U weet het, wij zijn heel erg bang voor besmettingen. Wij krijgen serieuze krampen in onze dikke tenen en elders van alle onzin en idiote ideeën die we rondom ons horen. Wij zijn absoluut pro vrije meningsuiting en bescherming van de rechten en plichten van het individu. Dit mens bekent : ze is geen groepsbeest. Neen, ze gelooft niet in "wij samen". Alleszins niet in hoe die omschrijving wordt ingevuld door gezagsdragers en politieke partijen. Ze gelooft ook niet in "vrijheid-blijheid". Ze is opgevoed met een belangrijke gedragsregel in het achterhoofd : de vrijheid van de éne eindigt daar waar de vrijheid van de andere begint. En hiervan uitgaand gelooft ze wel in een "wij samen". Neen, ze stond niet te springen en te klappen voor "de zorg". Ze kijkt dan met open mond naar wat ze bijna collectieve waanzin zou durven noemen. Ze kruipt dan nederig in een hoekje omdat ze niet begrijpt waarom er geen concrete en directe maatregelen worden genomen om de problemen aan te pakken. Wat heb je aan applaus ??? Zij weet dat zij hier nog rondloopt omdat ze op de allerbeste zorg mocht en kon rekenen. Toen en eigenlijk al haar hele leven. Zij vindt dat nogal vrijblijvend, een beetje straatlawaai. Zacht uitgedrukt. Zoals het goedbedoelde "vechten, blijven vechten". Alsof zij die het niet halen niet zouden vechten... Ze heeft een hekel aan oppervlakkigheid, aan vage theorieën, aan kuddegedrag. Verdorie, al zitten er maar twee hersencellen in dat hoofd, gebruik ze aub.

Terug naar ons boudoir nu want we zijn weer afgeweken.

Een afspraak duurt dertig minuten. En we proberen ons daaraan te houden. Moeilijk, maar we proberen ... We dragen ook nog altijd een mondmasker en we durven aan onze bezoekers te vragen om dit ook te willen doen.Deze kamerplant is een zeer fragiel exemplaar, helaas. Wel een grote teut maar één snotneus in de buurt en ze is knockout.

Madammen, mijne heren, bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda.

U, wij en onze collecties, omdat tijdloos mooi altijd stijlvol zal zijn.

Heel graag tot ergens binnenkort, zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar.

Dikke knuffel en alle liefs, elke dag opnieuw,

Uw Lola