Februari.

We gaan dus met pensioen. Omdat het niet anders kan. Het koppige koppeke en het bokkige lijf ... Maar we zullen tot de laatste dag met enorm veel passie, plezier en goesting samen met u uitzoeken waarin u schittert en een boost van hier tot aan de maan en terug krijgt.

Dat betekent ook dat u de volgende maanden kan genieten van kortingen tussen dertig en zeventig procent.

Neen, we gaan geen weggeefprijzen aanbieden. Neen, we gaan geen zotte dingen doen. Uit respect voor onze bezoekers én voor onze merken. Wij hebben er altijd een erezaak van gemaakt om u collecties uit het hogere marktsegment aan te bieden. Tijdloos, stijlvol, de beste pasvormen en met veel liefde en vakmanschap gemaakt uit de meest kwalitatieve grondstoffen. Gemaakt binnen Europa, door mensen die een deftig loon uitbetaald krijgen. Geen "lageloonlandenwerk" . Het zou getuigen van minachting als we geen eerlijke prijs voor een eerlijk product zouden vragen.

We gaan wel proberen om u te begeleiden en te adviseren zoals u het van ons gewoon bent. En dat u daarna uw mooiste lingerie aan de laagst mogelijke prijs kan uitkiezen, is mooi meegenomen.

Onze kortingen zijn best wel de moeite en misschien hoeft u niet langer te twijfelen om uzelf eens te verwennen met toplingerie aan een voor iedereen betaalbare prijs.

Wat hangt er in onze kasten ? Onze mooiste zijdecollecties uiteraard.
Maten : FR36 tot en met FR52.

Jurkjes, topjes, manteltjes, pyjama's ... heel veel kleuren en modellen.

Een enorm aanbod lingeriesetjes, kousen, accessoires ...

Kousen GERBE, CHANTAL THOMASS, GIRARDI, CAZZOLA : korting 50%. Frivole kousen, warme kousen, netkousen, you name it, we got it.

Beachwear : bikini's, badpakken, accessoires ... maten XS tot en met XXL.

Madammen, mijne heren, onze openingsuren leest u van week tot week. Omdat wij soms al eens moeten afhaken, wanneer het koppige koppeke en het bokkige lijf weer niet op één lijn zitten. Maar als we er zijn, dan bent u van harte welkom in ons boudoir. En genieten we samen van bubbels, een koffieke, iets fris, een koekske, pralines, orangettekes, whatever de pot schaft ... Ons salon is en blijft the place to be !

Meestal is het boudoir op woensdag en donderdag vrij te bezoeken tussen twee en vijf. Andere dagen : na afspraak.

Wacht niet te lang om uw afspraak te boeken, zo bent u verzekerd van uw rustmoment tussen al het moois en lekkers.

Enne, op 14 februari vieren wij het feest van de liefde ... zoals alle dagen ervoor en erna ... U ook ?

Heel graag tot binnenkort,

met liefs,

Ingrid A. Lola