Juni

We zijn nu sedert een week terug aan het boudoiren.

Nog altijd een beetje onwennig, maar het gaat wel lukken. Heel veel extra werk. Nog meer reinigen, desinfecteren, zorgen voor zo weinig mogelijk besmettingsgevaar, we vinden een ritme.

Aangenaam verrast door uw enthousiasme en medewerking. Iedereen verschijnt met masker, Sir Henry wordt warm gegroet, er is begrip voor de andere aanpak.

Mag ik toch heel even uw aandacht vragen voor het volgende : een afspraak duurt ongeveer een uur. Maar dat betekent in de huidige omstandigheden dat we zo'n 45 minuten kunnen gebruiken om te kiezen, te passen en af te ronden. De overige 15 minuten hebben we absoluut nodig om alles terug in orde te brengen voor de volgende bezoekster. En ja, ik weet het, we moeten dus een tandje bijsteken. Als we niet binnen het tijdslot kunnen blijven dan loopt de planning hopeloos in het honderd. En dat is voor niemand leuk.

U weet ook dat we ofwel ronde prijzen, ofwel 50% korting afficheren. Ons vakkundig advies en onze passie voor perfectie blijven gratis. Onze collecties situeren zich in het hogere marktsegment. Wij hebben vanaf de eerste dag heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid, verantwoorde productieprocessen in Europese ateliers en zoveel meer, lang vooraleer het bon ton, trendy, politiek correct was om hiermee te scoren. Ondanks de kortingen kunnen wij u geen ketenprijzen aanbieden. Uit respect voor de gebruikte materialen, het vakmanschap van ontwerpers en naaisters vind ik het ook niet kunnen om dumpingprijzen aan te kondigen. U kiest voor een eerlijk hoogstaand product aan een eerlijke prijs, die op dit moment lager ligt dan mijn inkoopprijs. Neen, ik heb er geen probleem mee om dat te bevestigen. En net daarom moet er iets van mijn hart. Mijn kansen om de populairste te zijn zullen hiermee niet toenemen, maar u weet dat ik daar geen éne moer om geef. Je m'en fous.

Wij ontmoeten dezer dagen nogal wat nieuwe bezoeksters. En dat is heel fijn. Maar verwijt mij aub niet dat het allemaal nogal duur is en blijft. Voel u ook niet ongemakkelijk als u bij nader inzien toch maar liever afziet van een aankoop. Ik vind het getuigen van heel veel respect indien u dit gewoon aangeeft. En ik zal alsnog proberen om u wel te kunnen helpen. Maar dat kan na 15 minuten, hiervoor hoeven we geen uur of langer met de voeten van de winkeljuffrouw te spelen. Een bezoek aan het boudoir moet een leuke, aangename ervaring zijn en blijven voor beide partijen.

Toch benieuwd of dat duurdere prijskaartje echt wel een betere pasvorm en topkwaliteit biedt ? Dan komt u dat gewoon eens proberen. Zin om uw lade te vullen ? Onbedwingbare drang om uzelf nog een keer te verwennen ? Of gewoon veel goesting om nog een keer langs te komen ?

U weet het, bellen, mailen, berichten, we vinden wel een geschikt moment.

Onze assistentes, Anna, Lola, Bella en Sir Henry kijken uit naar uw bezoek.

En deze winkeljuffrouw al zeker !

Tot binnenkort, liefste madammen !