Januari 2024

Madammen, mijne heren,

Ons boudoir is er nog altijd ... dit mens vertoont uitstelgedrag ... Onlangs nog dacht ik even schaamteloos .. pathetic ... het rekken van ... Maar nog sneller dacht ik ook van "En wat dan nog ??? Heerlijk toch dat we samen nog zoveel fantastische momenten mogen beleven.

Januari 2024. En ik loop hier nog rond. Niet kapot te krijgen. Voorlopig. Ook wreed plezant. Hahaha.

Maar u weet het : we kunnen maar beperkt boudoiren omdat dit lijf er te vaak anders over denkt. Wat het warhoofd allemaal denkt dat zullen we maar binnenskamers houden.

Even ernstig. Wat hangt er nog in onze kasten ? Wat zit er nog verstopt in onze schatkamer ?

De mooiste lingerie, badmode, kousen, frullen en prullen. Uiteraard is het aanbod voor sommige maatjes al wat groter dan voor andere. Maar we kunnen nog altijd heel mooie combinaties voorstellen. Straffer nog, we zijn volop bezig om alle beschikbare lingeriesetjes in onze kasten te hangen. BH, onderstuk en porte-jarretelles.

Vergeet uw drempelvrees, madammen, mijne heren. Bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda. Koffie en een koekske, pure verwennerij.

Een afspraak duurt dertig minuten. Ik hoor gegrinnik. Ja, ik weet het, het lukt zelden om dit goede voornemen ook uit te voeren. Tijd. Het mooiste cadeau dat we elkaar kunnen aanbieden. Er is ook altijd zoveel te vertellen, te passen, te giechelen ...

U, wij en onze collecties. Omdat tijdloos mooi altijd stijlvol zal zijn. En met kortingen van 30, 50 of 70% wordt het alleen maar leuker. Trouwens, ons vakkundig advies en onze oprechte mening krijgt u zoals altijd gratis. Omdat we u alleen maar laten vertrekken met de juiste outfit. No more, no less.

Al zegt iemand regelmatig "less is more ..." Maar dat gaat dan weer over de blablablablablaaaaaa ...

Madammen, mijne heren, u bent van harte welkom.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar,

Uw Lola