December.

We schrijven dit stukje op zaterdagavond, 30 november.

Morgen is het 1 december. De eerste dag van de laatste maand van het jaar.

Ook onze laatste Kerstmis in het boudoir. Laatste keer slingers, ballen, pluimpjes, kaartjes, heel veel lichtjes ... 't Is niet echt ons ding, versieren en decoreren, maar soms verrassen we onszelf. Hahaha ! En ik denk dat het dit jaar wel pretty ok is. Bron van inspiratie was deze keer ons Karo. Die van "Bloemen en zo". Die Karo. Madam Karo. Is daar altijd een sprookje. En nu stond er zo'n boompje ... En er hingen zoveel magische figuurtjes ... En nu staat er volgende week zo'n boompje ... op onze toonbank. Met ... juist, ja.

Maar eerst gaan we de Sint nog z'n gang laten gaan. Zin in playtime ? Spring even binnen, we hebben onze laatste speeltjes in de kasten liggen. Aan supervoorwaarden ... Be fast !

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij onze mooiste zijdecollecties keurig in de kasten gehangen. Maten : FR36 tot en met FR52.

Jurkjes, topjes, manteltjes, pyjama's ... heel veel kleuren en modellen. Met mooie kortingen. En in een feestelijke verpakking. Met nog een wenskaart erbij. Daar kan u al eens mee scoren, hé.

Uiteraard is er ook nog ons aanbod lingeriesetjes, kousen, accessoires ... Alles met een verrassende korting.

Kousen GERBE, CHANTAL THOMASS, GIRARDI, CAZZOLA : korting 50%. Frivole kousen, warme kousen, netkousen, you name it, we got it.

Madammen, mijne heren, onze openingsuren leest u van week tot week. Omdat wij soms al eens moeten afhaken, wanneer het koppige koppeke en het bokkige lijf weer niet op één lijn zitten. Maar als we er zijn, dan bent u van harte welkom in ons boudoir in kaarslicht. En genieten we samen van bubbels, een koffieke, iets fris, een koekske, pralines, orangettekes, whatever de pot schaft ... Ons salon is en blijft the place to be !

Onze wensen voor het nieuwe jaar, die leest u binnenkort. Moeten we nog een keer goed over nadenken.

Wacht niet te lang om uw afspraak te boeken, zo bent u verzekerd van een rustmoment tussen al het moois en lekkers.

Heel graag tot binnenkort,

met liefs,

Ingrid A. Lola