November 2021

Madammen, mijne heren,

Bijna november. Kortere dagen, langere nachten.

Dienstmededeling : de weg voor onze deur krijgt een nieuwe wegbedekking. En daarom moet u even een ommetje maken, de wegomleiding is goed aangeduid. Mocht u ons toch niet vinden, dan mag u bellen. We gidsen u dan tot hier. Nogal een service, hé.

Onze stockverkoop loopt verder.

Daarom, men zegge het voort :

  • lingeriesetjes en jurkjes in tule : kortingen min 70%
  • onze zijdecollectie : kortingen min 50%
  • badmode en bijpassende beachwear : kortingen min 70%
  • kousen : kortingen min 50%
  • weggevertjes aan ronde prijsjes (ja, die zijn er ook !)
  • voorwaarden voor kortingen beschikbaar in het boudoir

Wij blijven u ontvangen na afspraak omdat wij het toch niet kunnen laten om u ook nu nog gratis en voor niks onze onverbloemde mening en vakkundig advies aan te bieden.

Een afspraak duurt dertig minuten. Om u en mijzelf te beschermen dragen we (u en ik) een chirurgisch mondmasker of een FFP2. Ontsmettende handgel is voldoende aanwezig. Paskamers na elk bezoek gereinigd. En ik weet ook wel dat het veel gezelliger is om met twee langs te komen, maar toch vraag ik u om alleen te komen. Een half uurtje is kort, dat betekent extra focus en concentratie. Ja, ik weet het, het zou allemaal weer wat losser mogen. Maar door het letterlijke en figuurlijke close contact dat wij hier huldigen lijkt het mij niet zo'n goed idee. En we weten ondertussen allemaal dat lekker snuisteren in onze kasten en collecties, gieberen en giechelen, zagen en klagen, kortom, ons thuisvoelen, beter kan zonder pottenkijkers.

En ja, ik weet dat u die mondmaskers kotsbeu bent. Maar ik schrijf deze update vanuit mijn mand. Yep. Enkele afspraken zonder mondmasker gedaan. Koud afgestraft. De partikels van één keer niezen of hoesten moesten weer bij mij belanden... Gevolg : in de lappenmand met behoorlijk straffe medicatie. We hebben het begrepen. Mondmaskers op. Deze kamerplant is een zeer fragiel exemplaar, helaas. Wel een grote teut maar één snotneus in de buurt en ze is knockout. Besluit : willen we nog boudoiren dan zal het inderdaad zo zijn.

Madammen, mijne heren, bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda.

Onze collecties, omdat tijdloos mooi altijd stijlvol zal zijn.

Heel graag tot ergens binnenkort, zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar.

Dikke knuffel en alle liefs, elke dag opnieuw,

Uw Lola