April 2023

Madammen, mijne heren,

Ons boudoir is er nog altijd ... dit mens vertoont uitstelgedrag ... Onlangs nog dacht ze even ... pathetic ... het rekken van ... Maar nog sneller dacht ze ook van "En wat dan nog ??? It's mine, it will always be mine, en ik kan er lekker mee doen wat ik wil ..." Hoe heerlijk is het om gewoon je goesting te kunnen en te mogen doen. Geen beperkingen. Geen druk. Geen stress. Antwoord : wreed plezant.

April 2023. En ik loop hier nog rond. Niet kapot te krijgen. Ook wreed plezant.

De laatste maanden heb ik weer maar eens hoofdzakelijk in mijn lappenmand doorgebracht. We sukkelden van het éne in het andere. Ik had gehoopt om tegen Pasen terug op de been te zijn, maar dat zal toch niet echt lukken.

Onze Valentijn viel in het water en alle geannuleerde afspraken kan ik nog niet herbevestigen. Maar ik heb jullie allemaal beloofd dat jullie als eersten zullen horen wanneer wij terug kunnen boudoiren. En dat we met heel veel plezier voor een extraatje zullen zorgen.

Of we nog niet uitverkocht zijn ? Die vraag horen we regelmatig. Gekkies, denk ik dan ... Het boudoir heeft toch een schatkamer van hier tot in ...

Even praktisch denken. Wij blijven u ontvangen na afspraak.

Een afspraak duurt dertig minuten. Ik hoor gegrinnik. Ja, ik weet het, het lukt zelden om dit goede voornemen ook uit te voeren. Tijd. Het mooiste cadeau dat we elkaar kunnen aanbieden. En er is ook altijd zoveel te vertellen, te passen, te giechelen ...

Wat hangt er nog in onze kasten ? De mooiste lingerie, badmode, kousen, frullen en prullen. Uiteraard is het aanbod voor sommige maatjes al wat groter dan voor andere. Maar we kunnen nog altijd heel mooie combinaties voorstellen. Vergeet uw drempelvrees, madammen, mijne heren. Bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda.

U, wij en onze collecties. Omdat tijdloos mooi altijd stijlvol zal zijn. En met kortingen van 50% wordt het alleen maar leuker. Trouwens, ons vakkundig advies en onze oprechte mening krijgt u nog altijd gratis. Omdat we u alleen maar laten vertrekken met de juiste outfit voor u. No more, no less.

Al zegt iemand regelmatig "less is more ..." Maar dat gaat dan weer over de blablablablablaaaaaa ...

Ik wens u vrolijke, ontspannen, gelukzalige paasdagen en hoop zo erg u binnenkort te mogen ontmoeten.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar,

Ingrid A. Lola