April 2021

Madammen, mijne heren,

Laatste zondagavond van maart en een week voor Pasen. Nieuwe maatregelen in voege. Voor ons boudoir verandert er weinig of niets.

Wij hebben u sedert het prille begin na afspraak ontvangen. Wij vinden dit nog altijd de enige manier om u vakkundig en persoonlijk te kunnen begeleiden bij uw keuze.

Ach, we zien wel hoe het loopt. De lente hangt in de lucht. Zonnige dagen in het vooruitzicht. Het moment om onze badmode te tonen. Voor op uw terras, in uw tuin, of gewoon omdat u niet langer kan wachten.

We hebben ook nog een gans rekje met de bijpassende beachwear aan absolute weggeefprijzen. Eerst komt, eerst bediend.

We hebben nog massa's moois in onze kasten en op onze rekjes.

Kortingen 50 en 70%.

Nog even een dienstmededeling :

We ontvangen u na afspraak. Neen, u hoeft niet in regen en wind voor de deur te wachten. Een afspraak duurt een half uur. Dertig minuten, dus. Omdat wij uw en mijn welzijn willen beschermen. Een kort contact. U komt helaas alleen. Graag met chirurgisch mondmasker of een FFP2. Er staat een ontsmettingszuil aan de deur, er is handgel op verschillende plaatsen in het boudoir. Wij ontsmetten alles na iedere bezoeker, gepaste stukken worden gestoomd. Het mooiste cadeau dat wij elkaar kunnen aanbieden is oprechte bezorgdheid en respect voor elkaars welzijn. Enne, u hoort ons nog altijd giechelen en schaterlachen vanachter dat mondmasker en soms pinken we samen een traan weg ...

Madammen, mijne heren, bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar.

Dikke knuffel en alle liefs, elke dag opnieuw,

Uw Lola