Januari 2021

Madammen, mijne heren,

Wanneer we dit schrijven is het nieuwe jaar nog pril. Toch wel helemaal vergeten om een nieuwe tekst te publiceren ... Het warhoofd was de voorbije dagen druk bezig met cijfertjes. Boekhouden, heet dat dan. En dit mens is een lettermens. Cijfers, pfff ... Ofschoon die cijfers er wel voor zorgen dat het lettermens haar ding kan doen. En ik vind het ook wel leuk, maar het mag niet te lang duren. Bij deze, 2020 kan naar de boekhouder. Statistieken. Dat vind ik boeiend. Eén van mijn guilty pleasures ... Ooit leg ik dat eens uit.

Het nieuwe jaar is dus begonnen. De wensen zijn meegedeeld, uitgedeeld, verdeeld. Ik wens u alle goeds, nog meer liefs, heel veel gezondheid, een overdosis geluk, een leven vol schitterende ervaringen en stralende momenten. En alles wat u voor uzelf nog zou wensen. Voor mezelf heb ik een ganse wensenlijst opgesteld. Podiumplaatsen voor de brede glimlach van mijn professor, het fluiten waarmee hij 's ochtends vertrekt en 's avonds terugkomt, het giechelen en gieberen in ons boudoir.

To the point nu.

Januari is sales. Bij ons nog net iets meer ... We hebben goddelijk mooie ensembles, setjes, jurkjes, kousen, serretailles, porte jarretelles, guépières, badmode ... en ...

Ik wil wel nog even meegeven dat een setje bestaat uit twee stuks, een onderstuk en een bovenstuk. En bij sommige aanbiedingen horen "les porte jarretelles". De setjes worden verkocht zoals ze zijn samengesteld.

Kortingen 50%.

Ook in deze barre tijden lukt het ons toch een beetje om de sfeer van het boudoiren op te roepen. Ook al is dit boudoiren nieuwe stijl niet mijn ding en zal het dat ook nooit worden. Daarom herhalen we nog even hoe de nieuwe huisregels klinken.

We ontvangen u na afspraak. Neen, u hoeft niet in regen en wind voor de deur te wachten. Een afspraak duurt een half uur. Dertig minuten, dus. Omdat wij uw en mijn welzijn willen beschermen. Een kort contact. U komt helaas alleen. Graag met chirurgisch mondmasker of een fris stoffen met filterdoek. Ik draag een chirurgisch mondmasker of een FFP2. Er staat een ontsmettingszuil aan de deur, er is handgel op verschillende plaatsen in het boudoir. Wij ontsmetten alles na iedere bezoeker, gepaste stukken worden gestoomd. De lucht wordt gezuiverd. Klinkt allemaal weinig gastvrij of uitnodigend, maar het klinkt erger dan het is. Het mooiste cadeau dat wij elkaar kunnen aanbieden is oprechte bezorgdheid en respect voor elkaars welzijn. Enne, u hoort ons nog altijd giechelen, schaterlachen en soms pinken we samen een traan weg ...

Madammen, mijne heren, bellen, mailen, berichten en uw date met de mooiste lingerie staat in uw en mijn agenda.

Zorg ondertussen goed voor uzelf en voor elkaar. Afgezaagd ? Ja, maar we zullen het wel moeten doen.

Dikke knuffel, drie dikke nieuwjaarszoenen en tot binnenkort !

Uw Lola