FAQ

Q?

Waarom staan er geen foto’s op de website ?

A.

Omdat u het mooiste model bent wanneer u staat te stralen in uw perfect gekozen setje. En ook omdat ons aanbod zo groot en divers is dat het zo goed als onmogelijk is om hiervan een overzicht te geven. En omdat wij u graag blijven verrassen. Snuffelen en snuisteren in dozen die niet voor eenieders ogen openen. That's why. Because you are special.

 

Q?

Covid-19 en wij.

A.

Vreemde tijden. Mijn madammen zijn mijn koninginnen. Maar in dit kasteel moeten de huisregels worden aangepast. In uw en mijn belang. Kort en bondig.

U bezoekt ons na afspraak, 1/1, met mondmasker tijdens het ganse bezoek. Verplicht voor u en mij. Sir Henry zorgt voor ontsmettingsgel. Andere hulpmiddelen aanwezig. Sanitaire ruimte niet meer beschikbaar. U komt alleen indien u niet ziek bent : niet hoesten, niet niezen, geen buikpijn ... Styling is doelgericht : duidelijk omschrijven wat we zoeken zodat het passen tot een minimum kan worden beperkt. Na uw bezoek wordt de paskamer gereinigd en de gepaste goederen worden gestoomd. Helaas geen koffieklets. U kan mijn goedkeurende glimlach niet meer zien, maar u kan mijn ogen zien stralen en mijn schaterlach horen klinken. Dan zitten we goed. Drastische en harde regels. Ik weet het. Helemaal tegen mijn natuur in. Dit grabbelmens moet heel erg opletten. Afstand houden is moeilijk, daarom moeten we streng zijn op andere vlakken. Maar samen gaan wij dat kunnen. Wij zijn toch het sterkere ras, hé. Straffe madammen.

U parkeert nog altijd voor de deur, komt naar binnen als ik de deur voor u open, daarna leg ik u wel uit wat we van elkaar mogen verwachten. We giechelen ons er wel door. Zeker weten. Van harte welkom in ons boudoir !

Q?

Sneller dan de wind richting paskamer …

A.

Gebeurt nogal eens tijdens de vrije openingsuren ...

Zijn bezoekers dan echt zo gewend aan “grabbelen, paskamer induiken, passen, laten hangen en verder” ?

Het boudoir is geen selfservice. En wij begeleiden u graag doorheen het aanbod. Wij  nemen uw maten  om te weten waarmee u het meest zal schitteren. Daarna mag u naar een paskamer, uw eigen kleine boudoirtje. En kiezen we samen de volgorde van de te passen combinaties. Ik vind het nog altijd bizar als bezoekers ineens in een paskamer zitten met lukraak gekozen stukken in een meestal gans verkeerde maat. Laat u meenemen in  uw ontdekkingsreis in ons walhalla en geniet gewoon ...

Q?

Ik maak een afspraak maar denk foert …

A.

Wij maken een afspraak, spreken samen dag en uur af. En natuurlijk kan er altijd iets gebeuren waardoor u niet of niet tijdig aanwezig kan zijn. Mogen we er dan toch op rekenen dat u ons even iets laat weten ? Een telefoontje, berichtje, een mail ? Elementaire beleefdheid, zo heet dat dan. U hoeft echt geen reden op te geven, wij zijn al blij als u het ons gewoon laat weten. Geen zin meer, andere prioriteiten, het maakt niet uit. Is zoveel makkelijker en aangenamer. Afgesproken ?

Q?

Eeeuuuhhh … dat rare winkeltje op de berg …

A.

Wij hebben al zoveel verhalen gehoord over "dat rare winkeltje daar, op de Webbekomse berg ..."  De meest bizarre omschrijvingen komen altijd van beterweters die nooit binnen zijn geweest. En de leukste verhalen, die schrijven we hier samen, tijdens onze ontmoetingen.

Zelfs na al die jaren moet ik af en toe nog heel erg grinniken. En soms ook eens heel diep zuchten ...

Nog eenmaal, uit eerste hand :

  • het boudoir was/is geen sexshop
  • onze bezoekers zijn u en ik, alle leeftijden, alle beroepen en komende uit de vier windstreken
  • wij ontvangen u, indien gewenst, na afspraak.  Dokters, kappers, de notaris, uw bank, het stadhuis ... doen het ook !!! En dat is dan niet louche ...
  • ach ja, die “Webbekomse berg” is niet echt juist. We horen nog net bij “Diest - centrum”. Just for the record.

Nieuwsgierig ? Wij kijken uit naar uw bezoek !

Q?

Kan ik een geschenkbon kopen

A.

Ja, natuurlijk.

U mag twee keer kiezen : het bedrag én de kleur van het lint en de pluimen !

Een geschenkbon wordt feestelijk verpakt en u mag de bon afhalen of we sturen hem op.

U kan een bon bestellen via mail, met of zonder factuur, u schrijft het bedrag over. Na ontvangst van kopie van transfer sturen wij de bon(nen) aangetekend naar u of naar de begunstigde. U ontvangt ook altijd een trackingcode zodat u de reis kan meevolgen.

En zolang wij er zijn kan uw geschenkbon altijd worden ingeruild.

Q?

Mijn partner/ik zit in een rolstoel …

A.

Ook dan mag u geen drempelvrees hebben ...  Parkeren kan gratis voor onze deur. U rolt gewoon recht naar binnen. Geen drempels, geen trapjes. Daarna richting salon, naast een zetel, plekje op de eerste rij. Of u rijdt verder de paskamer in, ook deze is meer dan ruim genoeg voor uw rolstoel én voor de winkeljuffrouw. Er zijn geen obstakels in het boudoir. Trouwens, mocht er een ander "technisch probleem" zijn (zoals een haperende schouder, een arm die niet echt meewil, ...), dan helpen wij u graag bij het passen. Nooit aarzelen om even assistentie te vragen, daarvoor zijn we er. Dus : minder mobiel is geen excuus ... Hahaha !

 

Q?

Kan boudoiren ook op zondag of ‘s avonds ?

A.

Op dit moment niet direct omdat we echt nog wel veel moeten rusten. En zondag noem ik "mijn slaapdag". 's Avonds zit er ook niet veel muziek meer in dit mens, ook dan is het zandmannetje al vroeg daar.  Indien er voor u weinig andere opties zijn, laat het gewoon even weten. Wij kijken dan samen wat er kan.  Niet aarzelen, als u het niet vraagt kan u het ook niet krijgen. En als ik echt niet kan, zal ik dat ook gewoon zeggen. Afgesproken ?

 

 

Q?

Hoeveel kost een afspraak ?

A.

Kort en bondig : niets. Of tenminste, niets extra. Het bedrag van uw aankopen, that's it.

Q?

Werkt het boudoir met klantenkaarten ?

A.

Wij zijn altijd heel blij met een eerste bezoek. Maar wij zijn nog blijer indien wij u een tweede en alle volgende keren mogen verwelkomen. Omdat wij het heel erg waarderen dat u net ons boudoir kiest vinden wij het prettig om u te verwennen met een directe korting van tien procent. Vanaf uw eerste bezoek. Altijd, ook op de nieuwste collecties. U hoeft dus niet eerst tien keer langs te komen. Graag gedaan !

Q?

Mogen kinderen meekomen ?

A.

Wij zijn zot van zijde en kant én van kids. Voor ons is dit geen probleem. Wel even meegeven dat het voor uzelf misschien leuker kan zijn om uw me-time moment in alle rust te mogen beleven. Maar ik hoor heel graag hoe het met hen gaat, hoe groot ze nu al zijn, of ze al een lief hebben ... Aan u de keuze, uw dotjes zijn welkom.

Sedert mei 2020 ontvangen wij u voorlopig alleen. Geen partner, geen kids. U weet waarom.

Q?

Mag mijn huisdier meekomen ?

A.

Helaas, wij hebben uitsluitend dameslingerie in ons aanbod ... Geen katten-, honden- of hamsterpakjes ...

En Fifi of Chanelleke of Patatje zijn vast en zeker superschattig en de allerproperste beestjes, maar wij zijn overtuigd dat uw schatjes hun mand boven een sacoche verkiezen. Dus neen, geen dieren in het boudoir.

Is ook de reden waarom we zelf geen huisdieren hebben. Probeer zo'n lekker mals poezenbeest maar eens uit het boudoir te houden ...

Q?

De paskamer …

A.

Uw eigen kleine boudoirtje. Met een gordijn. Ja, en dan rukken ze aan dat gordijn en daar sta je dan ...  Niet zo in ons boudoir. De winkeljuffrouw kondigt haar komst aan. Als u er klaar voor bent, zegt u dat gewoon. Ik kom in de paskamer of u komt eruit. Helemaal zoals u verkiest, op de manier die voor u het meest comfortabel aanvoelt. Ik zal u altijd uitleggen wat we doen, waarom we dat bandje zus of zo bijregelen, waarom uw rugsluiting past of net niet, waarom het model wel of niet geschikt is voor u, of kleur en stijl wel bij u passen. U mag zich geen moment ongemakkelijk voelen. Dat zouden wij heel erg betreuren.

Geen zorgen omtrent "rolletjes, cellulitis, een dikke poep, dikke benen, een buikje, de groene sokken onder het zwarte setje, de niet-matchende slip, de "verschillende borsten", "en ja, ik ben niet geschminkt vandaag", "ik ga vermageren", "ik ben bijgekomen" ...

Kort en bondig : rolletjes en cellulitis, ik moet de eerste nog zien zonder. De dikke poep en benen, het buikje : hebben we ook allemaal, of toch minstens één van de drie. De groene sokken kunnen ook rode met print van Donald Duck zijn, de niet-matchende slip is surprise surprise dagelijkse kost, de verschillende borsten zijn absoluut de regel, niet geschminkt, vermageren, bijkomen, weet ik veel :  et alors ??? Als het een gezond lijf is gaan we niet klagen en zagen.

We hebben bijna alles al gezien en gehoord, af en toe rollen onze ogen nog een keer. En barsten we samen uit in een schaterlach ! Of krijgen we samen de slappe lach !

Wat ik hier nog niet heb gezien : het perfecte lijf ! So, surprise me !

Iemand ???

Sedert mei 2020 zijn onze huisregels aangepast. U leest ze in een andere rubriek en in een ander bericht in deze lijst.

Q?

Zijn er nog “accessoires” in voorraad ?

A.

Ja, er zijn nog steeds accessoires. Wij hebben nog een ruime keuze in halssieraden, cuffs, handschoenen, mitaines, pluimpjes, zweepjes, maskertjes, ...

 

Q?

Hebben jullie ook kousen in het aanbod ?

A.

Jaaaaa, u kan kiezen uit de mooiste kousen ...

Wij hebben kousen met verschillende prints, in verschillende tinten en uitvoeringen in ons kousenrek.

Onze kousen krijgen op dit moment een korting van 50% omdat wij ons gaan beperken tot nog enkele modellen. Hét moment om uw wintervoorraad aan te vullen.

Wij bieden stay ups, jarretelkousen, panties en sokjes-met-een-strikje ...

Q?

Wat is het matenbereik ?

A.

In lingerie voor een BH is Europese omtrekmaat EU65 ons beginpunt. We eindigen bij EU115. Cupmaten van A tot en met H.

Hiermee kunnen we al een grote groep dames bereiken. Niet iedereen, daarvan zijn we ons zeer bewust. Maar indien u specifieke vragen heeft, laat het ons weten, wij kunnen u misschien wel op het juiste spoor zetten.

Onze beachwear is beschikbaar vanaf maat XS tot en met XXL. Cupmaat E/F om te eindigen.

Onze zijdecollectie begint bij Europese maat 38 en de meeste modellen zijn beschikbaar tot en met maat 52. Uw individuele vragen of verzoeken horen wij graag. Het atelier is vrij soepel in het uitvoeren van persoonlijke verzoeken.

Q?

Kunnen we ook met een vriendengroepje bij u terecht ?

A.

We ontvangen u heel graag ... maar niet allemaal tegelijk ...

Het wordt al gauw te druk en dan is het niet meer leuk. En dan kunnen we ook niet aan iedereen die persoonlijke aandacht geven die elkeen verdient.

Dus hebben we besloten dat we geen groepjes meer ontvangen. Met dank voor uw begrip.

 

Q?

Die maten … ik begrijp er niets van …

A.

Wij begrijpen u wel. Wij worden dagelijks geconfronteerd met "verkeerde maten". U hoeft zich nooit te verontschuldigen "tja, dit is een oude BH, toen was mijn lichaam anders ...", of "die BH heeft nooit goed gepast ..." of "in de winkel zeiden ze dat dit de kleinste maat was ..." Wij hebben het allemaal al gehoord en gezien.

Ons antwoord : daarom komt u toch naar ons, omdat u niet meer gelukkig bent met uw huidige lingerie en u hoopt dat het beter kan. Het is voluit genieten en geeft zoveel voldoening, u zien vertrekken met een passende BH en slip. Dat is telkens weer de uitdaging !

Vergeet dat u één vaste definitieve maat zou hebben. Uw maat is afhankelijk van verschillende parameters, zoals : uw lichaamsbouw, uw leeftijd, het model, het merk, de materialen ...

Ook weer een reden om u vakkundig te laten adviseren. En om te horen hoe u die mooiste lingerie zo lang mogelijk zo mooi mogelijk kan houden ...

Q?

Mijn vraag staat (nog) niet in dit overzicht …

A.

Aha, dat kan. Aarzel niet om ons even te contacteren. Er zijn geen domme vragen. Waarschijnlijk hebben we er gewoon nog niet aan gedacht. We are human ... en al wat ouder én ook nog een beetje vergeetachtig ... én soms een echt warhoofd ...

Laat u horen !

Q?

Mag mijn partner meekomen ?

A.

Natuurlijk ! Niks leuker dan de éne relax op de sofa, de andere in de paskamer. De partners zitten altijd te genieten vanop de eerste rij. Als echte VIPS. Hun madam showt de mooiste outfits. En zij kunnen lekker kijken met een glas bubbels in de hand. Zeg nu zelf, wie zegt dan "neen, dank u " ???

Het is nog altijd heel fijn om te horen dat onze heren/dames/partners meer dan graag meekomen. Nog fijner is te mogen horen dat ze zich hier helemaal thuisvoelen. Dus ja, welkom, partners !

Sedert mei 2020 zijn wij verplicht om onze huisregels aan te passen.

Voorlopig alleen 1/1. Dat betekent : geen partners, geen kinderen. Het spijt ons.

Q?

Wat is het verschil met een klassieke lingeriewinkel ?

A.

Onze aanpak. Onze collecties. Ontvangst na afspraak, indien gewenst. Lekkers. In de kasten én in het salon.

U bent uniek, wij zoeken samen met u naar dat setje, jurkje, jasje ... alsof het al die tijd op u heeft liggen wachten ... Als wij beiden besluiten dat het meer dan ok is,  dan zitten we goed. Dan heeft u het juiste om het lijf. Letterlijk : de juiste stijl én de juiste maat.

Geen T-shirtBH's, geen witte onderbroeken. Daarvoor kan u elders terecht. Wij gaan voluit voor setjes in zijde en/of kant. In bijzondere kleuren. Voor alle dagen, voor uw special moments of voor een feestelijke gelegenheid.

Misschien ontmoeten wij hier wel net die bezoekers die onze passie voor de mooiste lingerie delen. Dames én heren waarvoor lingerie iets meer is dan een functionele noodzakelijkheid. Onbekend is echter onbemind. We eten niet alle dagen kaviaar, maar het zou ook niet alle dagen witte-onderbroeken-dag mogen zijn ... Het gevoel van zijde op de huid. De fijnste kant. Het frivolere, het sensuele van edele materialen. Lingerie is geen ondergoed. En het boudoir is geen ondergoedwinkel. Eerder een snoepwinkel.  Met kasten vol lekkers.

 

Q?

Waarom is er geen online-shop ?

A.

Het boudoir is er om te kunnen boudoiren. U kan bij ons rustig in het salon zitten, genieten van iets lekkers en ondertussen passen en kiezen uit het aanbod. De mooiste lingerie, elegante beachwear en de fijnste nachtmode. Passen gebeurt met het meeste respect voor u én voor de lingerie. Wij kunnen u garanderen dat u nieuwe artikelen past. Geen derdehandse retours. Lingerie moet worden gepast onder begeleiding. Vakkundig advies omtrent de juiste maat maar zeker ook wat betreft de beste stijl voor u. Ons lichaam ziet er elke zes maanden wel een beetje anders uit. En daarom kan het echt wel dat een andere stijl u een gans bijzondere uitstraling geeft. En wie wil dat nu missen ?

Dat typische boudoirgevoel kunnen we helaas niet in een doos stoppen. En het gegiechel en gegieber wil u toch ook niet missen ???

Kan u toch eens niet naar ons komen, dan geeft u gewoon een seintje. Indien u weet wat u nodig heeft, dan sturen we het heel graag naar u. Zonder meerkosten en aangetekend. En in een mooi verpakte doos. Zo is het toch nog een beetje een feestelijk gebeuren ...

Ook geschenkbonnen worden desgewenst aan de gelukkige of aan de aanbieder bezorgd.

Q?

Welk budget zal ik voorzien ?

A.

Onze collecties bevinden zich in het hogere marktsegment. Voor een lingeriesetje beginnen de prijzen vanaf 200.00 euro, voor onze zijdecollecties idem. Badmode varieert : er is een zeer mooi aanbod vanaf 100.00 euro, onze luxecollecties beginnen vanaf 250.00 euro.

Uiteraard is ook onze koopjesperiode een interessant moment voor een vrijblijvend bezoek aan ons boudoir. Dan openen we meestal de deuren voor een vrij bezoek. Ook dan ontvangen wij u met evenveel zorg en aandacht. U zal altijd met een outfit in de juiste maat vertrekken. Voor minder doen we het niet !

Op dit ogenblik wuiven wij enkele merken uit ... hét moment om een perfect zittend setje te scoren ! Kom gewoon eens langs, dan kiezen we samen.

Q?

Hoe vaak zijn er nieuwe collecties ?

A.

Eigenlijk valt er altijd wel iets te ontdekken in ons boudoir. Elk seizoen zijn er nieuwe kleuren, modellen, stijlen. We proberen zoveel mogelijk te kiezen voor tijdloze collecties. Omdat klasse en elegantie nu eenmaal tijdloos zijn. In het voorjaar en in de zomerperiode zal het aanbod beachwear groter zijn. Tijdens de feestdagen zal het accent meer op lingerie en specials liggen. Het ganse jaar door zal u modellen en kleuren kunnen kiezen die u elders niet zal vinden.

Onze eigen collectie LBDL is het ganse jaar beschikbaar.

Q?

Kan ik ook aanpassingen laten doen ?

A.

Natuurlijk. Voor kleine aanpassingen aan uw favoriete lingerie kan u altijd bij ons terecht.

Onze retoucheuses zijn zeer ervaren en zullen het werk met de grootste zorg uitvoeren. Dit alles gebeurt aan kostprijs. Ook na uw aankoop mag u nog langskomen indien er een probleempje zou zijn. We bekijken dan samen of het nog de moeite loont om tot aanpassing over te gaan.

Q?

Databestanden en mijn privacy … ?

A.

Hele goeie vraag. Wij zijn echt nog ouderwets.  Wij schrijven onze verkoopbonnen. Ja, het bestaat nog. Wij houden geen computerbestanden bij wat betreft uw aankoopgedrag, uw bestedingspatroon, uw maten, uw persoonlijke gegevens, uw noem maar op. Zelfs een matenkaart wordt alleen maar opgemaakt en bijgehouden op uw verzoek. Onder uw echte naam of onder een "nickname". Op papier. Kan ten allen tijde in de papierversnipperaar. Geen zorgen omtrent hacking. Wij zullen u nooit bestoken met mails, nieuwsbrieven, whatever ... Wij bellen u nooit op en zullen ook nooit terugbellen, tenzij u er zelf om verzoekt. Communiceren doen wij via een mail of een berichtje. Maar u zegt wanneer.  Wij zijn gewoon heel blij met uw interesse in onze collecties en met uw bezoek. Uw keuzes, uw verhalen, uw geheimen blijven letterlijk tussen onze vier muren. Voor altijd. Nog een extra : omdat we al wat ouder worden is het geheugen ook niet meer dat ... we vergeten nogal snel ...

Enne ... we hebben al zoveel gezien en gehoord dat we niet gauw meer tilt slaan ...

 

Q?

Hoelang duurt een afspraak ?

A.

Goeie vraag. Als u voor de eerste keer langskomt, voorzien wij twee uren. Een eerste bezoek, dat is een beetje overweldigend. Wij begeleiden u graag tijdens uw ontdekkingsreis tussen onze collecties. Luisteren naar uw wensen en u voorzichtig uit uw comfortzone halen ... Tijd vliegt als het leuk is ...  Voor uw volgende bezoeken is een uurtje meestal voldoende.  Maar ook dan mag u op voorhand laten weten als het voor u iets meer mag zijn...

Q?

Welke betaalmogelijkheden zijn er ?

A.

U kan betalen in contanten of met Bancontact, Maestro, Visa en Mastercard.

Op eenvoudig verzoek overhandigen wij u ook een factuur.

 

Q?

Waarom zijn er geen openingsuren ?

A.

Barre tijden. Daarom van harte welkom na afspraak. Elk nadeel heeft een voordeel... Rust en privacy zijn zo meteen gegarandeerd.

 

Q?

Kan ik wel een order laten verzenden ?

A.

Ja, natuurlijk verzenden wij uw order. Wij doen dit gratis en altijd aangetekend. U zendt uw bestelling via mail of een berichtje. Daarna delen wij u de betaalgegevens mee en schrijft u het bedrag over. Na ontvangst van kopie van overschrijving wordt uw pakje verzonden. En wij zorgen ervoor dat het een echt geschenk is. U ontvangt een traceercode zodat u de reis kan volgen. Wij appreciëren het altijd als u de aankomst van uw pakje even wilt bevestigen.