Ons verhaal

Oktober 2006.

Zij droomde van haar eigen boudoir. Met lingerie. En meer dan de mooiste lingerie. Geen ondergoed. Ze koos voor het andere werk. Edele materialen. Hoeft het nog gezegd ? Zij was en is zot van zijde en kant. Strikjes en frullen en prullen, troetelen en vertroetelen. Een salon, dat hoorde er ook bij. Een huiselijke omgeving. Met koffietjes en bubbels. Koekjes en chocolaatjes. Privacy en rust. Want op eenvoudig verzoek ontvangen wij u na afspraak.

Geen ingewikkeld concept, gewoon wat haar wel "iets leuks" leek ...

Augustus 2019.

Zoveel (mode)seizoenen later. Met vallen en opstaan. Ontgoochelingen en ontelbare slapeloze nachten. Euforische momenten, intense vreugde en gelukzaligheid. Ze heeft het allemaal mogen ervaren. Haar madammen. Haar mannen.

Ze heeft gevochten. Gevochten voor haar lijf én voor haar boudoir. De hulplijnen die haar zo trouw en moedig vergezelden tijdens het voorbije anderhalf jaar. Hij, laten we hem mijnheer L. noemen, hij dus, die toen zei dat ze ooit hadden beloofd "in goede en kwade dagen, dat ze een team waren en ook dit samen zouden doen ..." De zusjes, die meteen besloten dat het "payback time" was. "Jij zorgde voor onze kroost indertijd, nu komen wij jouw boeleke soigneren ..." De leveranciers, de agenten, de vertegenwoordigers, die allen ondersteuning boden. Het AAA+-team in Leuven. Haar madammen, haar mannen. Die trouw bleven komen. Die via briefjes, kaartjes en kattebelletjes in de brievenbus, via berichtjes, de Whatsappgroepjes, met een bloemetje, telefoontje, met chocolaatjes, snoeptaarten, tekeningen van de kids ... haar rotdagen wat draaglijker maakten. Met immens veel dankbaarheid en respect denkt zij hieraan terug.

De explosie van het online-gebeuren. Toch blijft ze halsstarrig vasthouden aan haar beslissing om geen online-shop uit te bouwen. Meer uitleg : zie onze FAQ's. Boudoiren is ondertussen een werkwoord geworden. Het beleven van me-time momenten in alle rust en privacy. Verschillende stijlen, modellen en kleuren mogen passen, vergezeld van vakkundig advies en onze onverbloemde mening. Haar madammen uit hun comfortzone halen. Zeg nu zelf, zoveel gegiechel en gegrinnik kan je onmogelijk in een doosje verpakken. De brave koerier zou zich rotschrikken !

Onze merken ? Liefst namen die u niet of niet makkelijk online kan vinden. Omdat wij weigeren onze tijd en energie te stoppen in een strijd die we niet kunnen winnen. En ook wel een beetje omdat we nog altijd een voorkeur koesteren voor het lekker ouderwetse. Omdat lingerie zalig veel zachtheid en tederheid biedt in een koele, snelle wereld. Omdat lingerie-in-schemerlicht-op de-sofa-met-kaarsjes-en-nog meer-lekkers ons laat dromen. Gewoon voor onszelf, verborgen voor de buitenwereld. Powerwomen. Controle. Vol zelfvertrouwen.

U houdt van ontdekken, snuisteren, relaxen ? U vindt het een geruststellende gedachte dat er geen databestanden worden bewaard, geen adressenlijsten, geen telefoonnummers-op-de-rol, kortom, dat u nog anoniem en ongedwongen ergens kan binnenstappen ? Dat u niet wordt bestookt met nieuwsbrieven ? Dat wij alleen een matenkaart zullen bewaren op uw eenvoudig verzoek ? En dat u daarvoor zelfs een nickname mag gebruiken ?

Dan is het boudoir uw place to be. Toch nog even. Want ondertussen bouwen we af. We ruimen op. Ik kan helaas niet meer boudoiren zoals het zou moeten en de perfectioniste/controlefreak weet dat er maar één antwoord is. Maar voorlopig : voluit genieten van elk moment !!!

Een vraag, opmerking, tip, idee ? Laat het ons weten !

En wij, wij kijken uit naar uw bezoek.

Van harte !