Ons verhaal

Oktober 2006.

Zij droomde van haar eigen boudoir. Met lingerie. En meer dan de mooiste lingerie. Geen ondergoed. Ze koos voor het andere werk. Edele materialen. Hoeft het nog gezegd ? Zij was en is zot van zijde en kant. Strikjes en frullen en prullen, troetelen en vertroetelen. Een salon, dat hoorde er ook bij. Een huiselijke omgeving. Met koffietjes en bubbels. Koekjes en chocolaatjes. Privacy en rust. Want op eenvoudig verzoek ontvangen wij u na afspraak.

Geen ingewikkeld concept, gewoon wat haar wel "iets leuks" leek ...

Onze merken ? Liefst namen die u niet of niet makkelijk online kan vinden. Omdat wij weigeren onze tijd en energie te stoppen in een strijd die we niet kunnen winnen. En ook wel een beetje omdat we nog altijd een voorkeur koesteren voor het lekker ouderwetse.

U houdt van ontdekken, snuisteren, relaxen ? U vindt het een geruststellende gedachte dat er geen databestanden worden bewaard, geen adressenlijsten, geen telefoonnummers-op-de-rol, kortom, dat u nog anoniem en ongedwongen ergens kan binnenstappen ? Dat u niet wordt bestookt met nieuwsbrieven ? Dat wij alleen een matenkaart zullen bewaren op uw eenvoudig verzoek ? En dat u daarvoor zelfs een nickname mag gebruiken ?

Dan is het boudoir uw place to be. Toch nog even. Want ondertussen bouwen we af. We ruimen op. Ik kan helaas niet meer boudoiren zoals het zou moeten en de perfectioniste/controlefreak weet dat er maar één antwoord is. Maar voorlopig : voluit genieten van elk moment !!!

Een vraag, opmerking, tip, idee ? Laat het ons weten !

En wij, wij kijken uit naar uw bezoek.

Heerlijk om te kunnen zeggen : van harte welkom in ons boudoir!