Nieuwjaarswensen.

Januari begint aan haar laatste week.

En we hebben niet eens onze nieuwjaarsbrief voorgelezen. Omdat ie weer te lang was uitgevallen ? Omdat er zoals altijd geen rem stond op haar wensen, verlangens, op haar gulzigheid ? Of doodgewoon omdat ze er helaas de tijd niet voor had. Geen tijd voor schrijfsels for fun. Nog minder tijd voor haar mémoires. Die nochtans interessante input krijgen dezer dagen. Maar dat is voor later. En wanneer is later dan ? Goeie vraag. Geen plannen op langere termijn. Dag per dag, week na week. Zo pakken we het aan. Wensen, alles wat u zich wensen kan en mag hopen. Alles begint en eindigt met een al dan niet gezond lijf. En een gezonde geest. Uiteraard. Als beiden ook nog samen verschijnen dan is het dubbele pret. Ik gun het u van harte. Dromen en verlangens. Blijven volharden. Springen als het kan. Een beter moment zal er niet komen. Wat is een goed moment ? Elk moment, dus. Behalve dat moment wanneer je op een dag mag besluiten dat het nu helaas te laat is. Gaan met die banaan. Jump. Dit aardse bestaan is te kort om tijd te verliezen. Geen "als", geen "was/had ik maar ..."

Dat het rare tijden zijn. Absoluut. Maar ook dat is niks nieuws. Dat we voor onszelf moeten zorgen. Ook van alle tijden. Dat gezond verstand eens te meer de beste tool is, zoveel is ook zeker.

Ons Boudoir. We hobbelen rustig verder. Gezien de omstandigheden is er weinig mogelijk. Een echte opruiming organiseren... Elk nadeel heeft ook een voordeel. Het leuke daaraan is dat we het stiekem nog altijd zaaaaaaalig vinden om te mogen boudoiren. Het geeft zo ontzettend veel energie, elke keer weer de mooiste en meest unieke combinaties te mogen bedenken. Elke keer opnieuw onze madammen zien stralen, hen uit hun comfortzone mogen halen zodat ze met een goed gevoel naar huis keren. Luisteren naar hun verhalen, de mooie en de minder mooie.

In elk geval, u blijft welkom in ons boudoir. Na afspraak. En met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Mondmaskerplicht, chirurgisch of FFP2, geen stoffen masker. Wij zorgen voor onszelf en voor elkaar. Indien u geen chirurgisch mondmasker heeft dan bieden wij u er graag ééntje aan.

Onze collecties worden aangeboden aan de helft van de prijs. De huisregels zijn van toepassing.

Madammen, mijne heren, maak er een schitterend jaar van !

Comments are closed.