Een nieuwe blog

Playtime ! Spelen met letters. Ze doet niets liever. Of toch, boudoiren. Ondertussen een zelfbedacht werkwoord. Een vernieuwde website, een nieuwe look. Zelfde ouwe trouwe Lola in een nieuwe versie. Verwacht geen roodgestifte lippen, geen naaldhakken, geen minirokken. Ze is wat meer into comfy, met langere rokken omdat ze haar steunkousen wil verbergen. En ze is ook wat trager. En af en toe wat vergeetachtig. Want het hoofd is nog niet echt mee. Maar als ze in goeie doen is, dan staat er geen rem op.

Wat we u gaan vertellen op dit stukje van de website ? Alles wat u altijd al had willen weten. Hahaha ! De mens is en blijft een voyeur. Yep. U en ik, niet beter noch anders dan de rest. De inside jokes, de binnenpretjes, de drama's, de u-houdt-het-niet-voor-mogelijk-maar-dit-gebeurt-echt- toestanden. Anoniem, uiteraard. Soms gewoon een inkijk in dit warhoofd. Wanneer gedachten en toestanden weer zoveel chaos creëren dat het kan helpen om het allemaal even op een rij te zetten. Gedeelde chaos is halve chaos.

Af en toe zal u meewarig schuddebollen, dan weer begripvol meeknikken, misschien nu en dan ook schaterlachen. Denkt u "kompleet mesjogge" ... Of pinken we samen een traan weg. We zien wel.

In ieder geval, u leest over onze dagdagelijkse belevenissen en ervaringen, over beursbezoeken, over de zoektocht naar leuke en haalbare ideeën, merken, over onze (ontbrekende) tekentalenten en de gevolgen daarvan (gelukkig is er madam C. die ons altijd meteen begrijpt). Over mensen, grote en kleine, hun kuren en wensen.

U kiest zelf : een verhaaltje voor het slapengaan of uw ochtendzonde bij de koffie ... ze hoopt dat u het gewoon even leuk verpozen vindt. En zoals we vroeger al zeiden : indien geen interesse, snel over naar belangrijker items.

Het leven is té kort, geen tijd te verliezen !

Tot gauw !

Comments are closed.